keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Känniränni

O.K.Auto SM Ralli 11.7.2009, erikoiskoe 2 Vanha Kelo, noin 10,5 kilometriä kapeaa ja kiemuraista yksityistietä. Tienpätkän nimi paikallisella tasolla on Känniränni, mikä ei tietenkään ole tien oikea nimi, mutta kai se jostakin juontuu...

Kaukaa saa nopeasti liikkuvista kohteista hyviä kuvia, eikö?

Useimmiten lopputulos on kuitenkin ylläoleva, joten sitten voi luovuttaa ja kuvata kaunista kouvolalaista luontoa parhaimmillaan, keskellä kaunista kesää.

Kunnes yhtäkkiä tuleekin mieleen että kamerassahan on videomahdollisuus. Heti toimeen ja valmiiksi odottamaan seuraavaa autoa - ja sen kyllä kuulee kun joku lähestyy.
No nyt osuu jo sihtiin ja ikuistuu jopa - katsokaa itse!


Ei tässä sitten varmaan kummemmmin käynyt.

EK 2 keskeytettiin kokonaan kun noin puolet hiukan yli sadasta autosta ohitti tämän paikan. Noin reilu kilometri eteenpäin tästä paikasta syntyi tiukassa kalliomutkassa motti metrihalkoja, murtuneita kylkiluita ja mustelmia. Onni onnettomuudessa ettei loppujen lopuksi mitään pahempaa käynyt.

Pikkupojan unelmapäivä. Ralliautoja, törmäyksiä, kolari, ambulanssi - isojen poikien mukana katselemassa.

1 kommentti:

  1. Muistan joskus 80-luvulla käytiin Malskirallissa ja siellä satuttiin semmoiseen mutkaan, että valehtelematta joka toinen auto ajoi lepikkoon..
    Oli nimittäin juuri ylämäen jälkeen jyrkkä kurvi oikealle, josta puut oli kaadettu siten, että kuskin silmin näytti siltä että tie jatkui suoraan.. huh huh.. Ja tämän kun huomasi niin oli jo liian myöhäistä.. rysk...
    Tästä on myös hurjaa koostetta videolla olemassa.

    VastaaPoista