keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Suurkaupunki?

Nyt tyypit, hei - meillä on mahdollisuus alkaa etsiä uusia näkökulmia tästä omasta suurkaupungistamme. Meillä on melkein pilvenpiirtäjiä - varmaan löytyy paljon muutakin. Pienempää. Kotikutoisempaa. Leppoisampaa.
Kameran akku menee vaihtoon parin päivän välein ja varmaan bensaakin kuluu litratolkulla. Onneksi enää ei tarvitse miettiä filmin ostamista ja kuvien kehittämistä. Minä aion ainakin jalkautua maastoon, sinne toiseen "Kouvolaan". Sinne mistä minä tänne keskelle päädyinkin.


3 kommenttia:

 1. Vaikuttaa oikein mukavalta tämä uusi blogi. Kiva ulkoasu ja hienot ekat kuvatkin!
  Seuraan jatkossakn..

  VastaaPoista
 2. Kiva kun kommentoit, Anonyymi! Tämä on hyvin KYB (kommenttiystävällinen blogi). Kommentit ovatkin tervetulleita sitten kun tarina alkaa lentää kuvien lisäksi. Me vasta ryhdistäydymme ja keräämme voimia. Suuntamme Blogilistan kuumalle listalle ja viemme Kouvolan - jossei muualle, niin ainakin Suomen kartalle!

  VastaaPoista
 3. Tein oman kuvausreissuni Kouvolaan 5 v. sitten ja huomasin kuinka nopeasti kaupunki muuttuu. Nämä kuvaustalkoot ovat hyödyllisiä myös muutoksen tallentamiseen, ainakin itselle kuten teen täällä Lahdessa. Toivotan onnea ja paljon kuvia aloittavalle blogille!

  VastaaPoista