sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Laitakaupungin kadut

Tuntematon reitti tuntemattomaan piilopaikkaan. Käänny isolta tieltä 45 kilometrin jälkeen vasempaan. Heti entisen kaupan risteyksestä oikeaan ja taas ihan heti vasempaan. Jatka nyt melkein 5 kilometriä. Tulee tienviitta oikealle. Siitä kunnes tulee mitätön risteys jyrkästi alas vasempaan. Osoite on …tie 242.

Kouvolan kaupunki on Suomen suurimpia kesämökkikuntia. Mökkejä on melkein 7 500, näistä melkein puolet entisen Jaalan alueella.

Jaalas on jalo elämä, kalavedet kahlen puolen. Sen tietää myös eräs mökkiläinen L. Lamminmäki. Hänen paikkansa Iso-Ruhmaan rannalla ei taida olla enää salaisuus.

1 kommentti:

  1. Mukava oivallus kuvan nimeen "Laitakaupungin kadut". Näitä "katuja" on laajoissa kaupungeissa paljon. Kuva suorastaan houkuttelee pakkaamaan eväskorin, paikkarasian, sadeviitan ja pumpun tarakalle, - siis tietenkin polkupyörän tarakalle ja sitten menoksi. Houkuttelisi enemmän jos olisi hiukan aurinkoisempaa, mutta aina ei kuvaushetken säätilat suosi. Tässä on tunnelmaa joka muistuttaa nykyisten laajojen kaupunkien salaperäisistä alueista. Hyvä!

    VastaaPoista